Toepassingen

Langs de lijn sporters beoordelen:

Sportmonitor stelt beoordelaars, naast trainers en coaches, in staat om langs de lijn op de smartphone spelers te beoordelen. Het systeem geeft tevens de spelers de mogelijkheid zichzelf te beoordelen. De zelfbeoordeling van de speler wordt afgezet tegen de beoordeling van de trainer of coach, zodat de speler direct weet aan welke competentie(s) gewerkt moet worden. 

Trainers/coaches kunnen eenvoudig beoordelaars uitnodigen (of ad hoc - via Whatsapp of een QR code). De door derden uitgevoerde beoordelingen kunnen online & realtime worden volgen en een analyse van een reeks observaties is in een paar seconden te maken!

 

Voorbeeld quickscan spelersvaardigheden

Ontwikkel voor elke leeftijdscatagorie een eigen observatie checklijst..... Aan het eind van het seizoen kunnen spelers - op basis van de over het seizoen verzamelde informatie - op sterkte worden ingedeeld.

Bekijk op smartphone  >>> 

U kunt spelers ook zichzelf laten beoordelen.  

 

CREATIEVE TOEPASSINGEN

Natuurlijk staat het u vrij creatieve toepassingen te bedenken. Hieronder een paar suggesties ........

Klik hier >>>  

Beoordeel uw trainers

U wil ook uw trainers van contructieve feedback kunnen voorzien zodat u samen concrete verbeterpunten kunt formuleren. Het is bovendien eenvoudig om de trainer vooraf zichzelf te laten beoordelen. 

U kunt natuurlijk hetzelfde opzetten om ook uw spelers zichzelf te (laten) beoordelen op eigen ontwikkelingen!

Bekijk op smartphone  >>> 

Klik hier >>>  

Aanwezigheidsregistratie

Snel op het veld de aanwezigen op de training registreren. De coach is zo op zaterdag helemaal op de hoogte wie er getraind heeft.

Bekijk op smartphone  >>> 

     

BENT U SPONSOR?! Kies Player of The Match en Deel QR code

Betrek het publiek bij de wedstrijden van uw team en zet tegelijkertijd uzelf als sponsor in het zonnetje. Laat het publiek "uw (wo-) man of the match" kiezen (deel de QR code met uw buurman/vrouw).

U kunt de "uw (wo-) man of the match" direct na de wedstrijd bekendmaken!

Bekijk video >>>

Bekijk op smartphone  >>>